Misschien ken jij het wel?

Coach Den Haag
… je hebt veel sport- en voedingsschema’s geprobeerd, maar er verandert op de lange termijn weinig/niet genoeg in jouw fysieke en gevoelsmatige staat.
… je weet best wat gezonde producten zijn, maar het lukt je niet om een leuke, gezonde en duurzame levensstijl vol te houden. 
… niet kunnen ontspannen.
… je ervaart moeilijkheden met het in- en/of doorslapen.
… je zit niet lekker in je vel, maar je weet niet waarom.
… je wilt best meer bewegen, maar je weet niet waar je moet beginnen. 
… je hebt een stok achter de deur nodig.
… je energie is al op voordat de dag om is.
… je wordt nooit uitgerust wakker.
… hebt een verstoorde relatie met sporten en/of eten. Je besteedt hier bijvoorbeeld veel meer tijd aan dan dat je zou willen.
… je kunt jezelf moeilijk motiveren om te sporten en gezond te eten.
… negatieve gedachtes over jezelf en/of je uiterlijk.
… je denkt meer aan een ander dan aan jezelf.
… het moet altijd beter/perfect, is nooit goed genoeg.
… bang zijn om te falen.
… je leeft naar de verwachtingen die anderen van jou hebben. Je hebt bijvoorbeeld het gevoel dat anderen jou makkelijk kunnen beïnvloeden.
… grenzen, fysieke behoeftes en mentale behoeftes niet kennen/aanvoelen/aan durven geven/uit kunnen dragen.
… twijfels over wie je nu eigenlijk bent en wie je wilt zijn.
… feedback ontvangen gaat je lastiger af dan dat je zou willen.
… je weet dat er meer in je zit/je presteert niet op jouw optimale niveau.
… gebrek aan perspectief en een toekomstbeeld. Je hebt bijvoorbeeld het gevoel stil te staan en niet verder te komen.
… niet weten wat je echt wilt en geen concrete doelen hebben.
… je haalt jezelf omlaag en bent niet lief voor jezelf.
… je wilt weer met een trots gevoel in de spiegel en naar foto’s van jezelf kunnen kijken.

Waarom coaching?

Investeren in jezelf is nooit een miskoop. Via coachingsessies bij mij zul je op een laagdrempelige manier in contact komen met jezelf en de diepte ingaan daar waar een opening blijkt te zitten. Je hoeft het niet alleen te doen. Uit eigen ervaring heb ik opgemerkt dat het enorm kan helpen te praten over jezelf, om vervolgens tot inzichten te komen. Ik zal jou begeleiden door écht te luisteren, de juiste vragen te stellen en verschillende perspectieven te bieden daar waar nodig. De uitdaging zit hem in het nieuwe/onbewuste naar boven halen, ontdekken, waarnemen, veranderen of accepteren zoals het er is. Geleidelijk out of your comfort zone. Daarbij zal ik je niet vragen in één keer in dat koude zwembad te springen, maar eerst te voelen met je teen en je vervolgens te begeleiden naar een onderdompeling indien je daarvoor openstaat. Ik kan me voorstellen dat dit eng klinkt. Je mag erop vertrouwen dat ik jou zal begeleiden, zonder een oordeel te hebben. Het hoger gelegen doel is inzicht te krijgen in jezelf om je persoonlijk te ontwikkelen. Wil je de inzichten integreren in het wezenlijk verleggen van je grenzen? Ik bied een actieve workshop met sport, mindfulness en koud water therapie aan genaamd De Triple Reset! Smaakt dat naar meer? Dan kan ik je vanuit mijn partnerschap met Unbreakable Academy, kortingen aanbieden op fysieke trainingen opgezet door de best getrainde ex-mariniers.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is bij uitstek geschikt voor gesprekken die jou dichter bij de kern brengen, jouw innerlijke kompas. Ik zal veelal oprecht luisteren en socratisch dialoog aangaan. Wandelcoaching kan ik het beste omschrijven aan de hand van een aantal termen:
🧘🏻‍♀️Mindful leven (in het hier en nu)
🧖‍♀️Ontspanning/rust
💡Verheldering/inzichten
🌳Buiten/natuur
❤️Leren voelen (van diepe wensen)
⏸️Stilstaan bij…
🐌Vertragen
🔌Opladen
🌊Stromende gedachtes en gevoelens
🗝️Loskomen van…
👥Compassievolle (zelf)reflectie
🙏🏼’Zijn’ in plaats van ‘doen’
Vanuit deze termen zul je begrijpen dat wandelen niet altijd de geschikte vorm van coaching is, bijvoorbeeld als jouw traject gefocust is op aanpakken en/of het oefenen met bepaalde vaardigheden op papier. Combineren van coaching vormen (beeldbellen, telefonisch, bij jou thuis, bij mij thuis, wandelend) en het verlengen van een wandelsessie (1 – 1,5 uur) is mogelijk!

Combinatie

Een combinatie van wandelcoaching en ‘normale’ coaching is mogelijk, waarbij we aan de hand van het doel van de sessie en de behoefte van jou als coachee zullen kijken welke vorm van coaching per sessie passend is. Daarnaast gaat coaching ook heel goed samen met runningtherapie (zowel individueel als in een groep)! Ben je geïnteresseerd in deze combinatie, stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden.

Voor wie?

(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Door mijn kennis opgedaan uit (eigen) ervaringen ben ik er in het bijzonder voor modellen, studenten, kinderen van gescheiden ouders, (top)sporters en workaholics. Behoor jij niet tot één van deze groepen, maar wil jij wel aan de slag met actuele levensvragen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres (contact).

Werkwijze

Eerst zal er een kosteloze en vrijblijvende kennismaking plaatsvinden om elkaar beter te leren kennen. Indien daar een wederzijdse klik is zullen er individuele coaching sessie(s) plaatsvinden. Deze kunnen wandelend in de natuur plaatsvinden, via (video)bellen, bij mij of bij jou thuis. Het is ook een optie om op afstand met elkaar te wandelen via telefonisch contact. Coach Den Haag

Coach Den Haag