Misschien ken jij het wel? Coach Den Haag
… je volgt sport- en voedingsschema’s, maar er verandert weinig/niet genoeg in jouw fysieke en gevoelsmatige staat.
… niet kunnen ontspannen.
… je zit niet lekker in je vel, maar je weet niet waarom.
… gedisciplineerd te werk gaan is moeilijk.
… niet weten wat je echt wilt en geen concrete doelen hebben.
… negatieve gedachtes over jezelf.
… het moet altijd beter, is nooit goed genoeg.
… bang zijn om te falen.
… je leeft naar de verwachtingen die anderen van jou hebben. 
… twijfels over wie je nu eigenlijk bent en wie je wilt zijn.
… feedback ontvangen gaat je lastiger af dan dat je zou willen.
… je weet dat er meer in je zit/je presteert niet op jouw optimale niveau.
… gebrek aan perspectief en een toekomstbeeld.
… alle ballen hooghouden en daar zelf aan onderdoor gaan.
… je hebt het gevoel stil te staan en niet verder te komen.

Waarom?

Investeren in jezelf is nooit een miskoop. Via coachingsessies bij mij zul je op een laagdrempelige manier in contact komen met jezelf en de diepte ingaan daar waar een opening zit. Je hoeft het niet alleen te doen. Uit eigen ervaring heb ik opgemerkt dat het enorm kan helpen te praten over jezelf, om vervolgens tot inzichten te komen. Ik zal jou begeleiden door écht te luisteren, de juiste vragen te stellen en verschillende perspectieven te bieden daar waar nodig. De uitdaging zit hem in het nieuwe/onbewuste naar boven halen, ontdekken, waarnemen, veranderen of accepteren zoals het er is. Geleidelijk out of your comfort zone. Daarbij zal ik je niet vragen in één keer in dat koude zwembad te springen, maar eerst te voelen met je teen en je vervolgens te begeleiden naar een onderdompeling indien je daarvoor openstaat. Ik kan me voorstellen dat dit eng klinkt. Je mag erop vertrouwen dat ik jou zal begeleiden, zonder een oordeel te hebben. Het hoger gelegen doel is inzicht te krijgen in jezelf om je persoonlijk te ontwikkelen. Dit doe ik met de focus op drie pijlers waar een zekere onderlinge relatie tussen is: levensstijl, zelfbeeld en prestatie. 

Werkwijze

Eerst een kosteloze en vrijblijvende kennismaking om elkaar beter te leren kennen. Indien daar een wederzijdse klik is zullen er individuele coaching sessie(s) plaatsvinden. Deze kunnen wandelend in de natuur plaatsvinden, via (video)bellen of bij jou thuis. Het is ook een optie om op afstand met elkaar te wandelen via (video)bellen. Daarnaast wil ik in de toekomst een ruimte huren in Den Haag om coachingsessies face-to-face te laten plaatsvinden. Indien je hier interesse in hebt, hoor ik het ook heel graag en zet ik je op de lijst met geïnteresseerden. Coach Den Haag

Wandelcoaching

Wandelcoaching is bij uitstek geschikt voor gesprekken die jou dichter bij de kern brengen, jouw innerlijke kompas. Ik zal veelal oprecht luisteren en vragen stellen. Wandelcoaching kan ik het beste omschrijven aan de hand van een aantal termen:
🧘🏻‍♀️Mindfull leven (in het hier en nu)
🧖‍♀️Ontspanning/rust
💡Verheldering/inzichten
🌳Buiten/natuur
❤️Leren voelen (van diepe wensen)
⏸️Stilstaan bij…
🐌Vertragen
🔌Opladen
🌊Stromende gedachtes
🗝️Loskomen van…
👥Compassievolle (zelf)reflectie
🙏🏼’Zijn’ in plaats van ‘doen’
Vanuit deze termen zul je begrijpen dat wandelen niet altijd de geschikte vorm van coaching is, bijvoorbeeld als jouw traject gefocust is op aanpakken en/of het oefenen met bepaalde vaardigheden op papier. Combineren van coaching vormen (beeldbellen, telefonisch, bij jou thuis, bij mij thuis, wandelend) en het verlengen van een wandelsessie (1 – 1,5 uur) is mogelijk!

Voor wie?

(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Door mijn kennis opgedaan uit (eigen) ervaringen ben ik er in het bijzonder voor modellen, studenten, kinderen van gescheiden ouders, (top)sporters en workaholics. Behoor jij niet tot één van deze groepen, maar wil jij wel aan de slag met levensstijl, zelfbeeld en/of prestatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres (contact).

Combinatie

Een combinatie van wandelcoaching en ‘normale’ coaching is mogelijk, waarbij we aan de hand van het doel van de sessie en de behoefte van jou als coachee zullen kijken welke vorm van coaching per sessie passend is. Daarnaast gaat coaching ook heel goed samen met runningtherapie (zowel individueel als in een groep)! Ben je geïnteresseerd in deze combinatie, stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden.

Coach Den Haag