Personal trainer Floris Verwerda en ik hebben de handen ineengeslagen om een simpel maar ijzersterk concept in elkaar te zetten: De Triple Reset!

We kunnen hier kort maar krachtig over zijn. Triple staat voor:

  • Sport🏃
  • Mindfulness🧘🏻‍♀️
  • Koud water therapie🌊

We gaan deze drie dingen combineren vanuit onze visie over fysieke en mentale weerbaarheid. Dit concept geeft je een driedubbele reset zodat jij met knallende energie je kunt focussen op datgeen wat er wél toe doet. Een doordachte combinatie die gegarandeerd fysiologische en mentale barrières doorbreekt voor een ieder die er met volledige overtuiging voor gaat! Dit event is voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk. Geen enkele doelgroep wordt uitgesloten. Het draait niet om prestaties en competitie, maar om gezelligheid en verbondenheid met jezelf en daarmee met anderen. Groei boven comfort!

Kun jij je heen en weer naar de zee bewegen, ben je bereid je ogen te sluiten/naar binnen te kijken en eventueel een duik te nemen🏊‍♀️? Dan ben je bij dezen uitgenodigd! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We hebben iedere editie plek voor 15 personen.

De eerste drie edities van De Triple Reset hebben reeds plaatsgevonden op 31 juli , 4 september en 3 oktober te Scheveningen. Dit was een mega groot succes! Naar verwachting zal eind november onze vierde editie plaatsvinden. Volg onze Instagram kanalen om up-to-date te blijven en/of stuur mij een berichtje bij interesse en ik kom bij je terug met verdere informatie.

Voor bedrijven

Ook zullen Floris en ik De Triple Reset in gaan richten als een bedrijfsuitje en teambuildings activiteit. Ben je benieuwd naar de recente vorderingen hieromtrent, wil je een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen. Neem vrijblijvend contact op!