De oorsprong van de Duik in Zee ligt in 2021 (onder de naam De Triple Reset). Een maatje en ik gingen regelmatig sporten en mindfulness beoefenen waarna we een verfrissende duik in de zee namen. Wat begon als een fijne hobby mondde zich uit in heuse groepstraining waar menig strijder de uitdaging aanging met het koude water! Inmiddels heb ik dit concept verder uitgewerkt, mét binnen locatie, tot een workshop gericht op de volgende ervaringen:

 • Het gevoel hebben dat je leeft. 
 • Een reset waardoor je weer aanstaat en weet wat er echt toe doet. 
 • Uit je hoofd en meer in verbinding met je lichaam en je gevoel.
 • Meer vertrouwen in jezelf en je lichaam. 
 • Stoppen met vechten. 
 • Overgave, ontspanning en rust ervaren. 
 • Inzicht in hoe je omgaat met weerstand en stress. 
 • Je weerbaarheid vergroten.
 • Je eigen grenzen aanvoelen en voelen wat jij nodig hebt. 
 • Vertragen en stilstaan. 
 • Aanwezig zijn in een moment voor jezelf en niet bezig zijn met de drukte van de dag. 
 • In verbinding zijn met gelijkgestemden.

Wat kun je verwachten?

In een vier uur durende workshop begeleid ik je naar de Duik in Zee.

We zullen in een fijne (en warme) ruimte kennismaken en ons op de duik gaan voorbereiden. Je kunt je hier voor de duik omkleden en je spullen veilig opbergen.

Jij bepaalt of (en tot hoever) je de zee in wandelt of niet. Het is veilig om (zonder training) maximaal 2 minuten in de zee te gaan, maar je mag zelf voelen wat jouw lichaam wilt en nodig heeft.

Hier zul je ongetwijfeld geconfronteerd worden met dat stemmetje in je hoofd. En op dit stemmetje zullen we tijdens de workshop vaker ingaan.

Na de duik keren we terug naar de warmte en zullen we onder genot van thee en snacks ervaringen delen. Ook zullen we kijken hoe je de impact van deze ervaring kunt meenemen in je dagelijkse leven.

De workshop is afgestemd op de behoefte van de groep. Het is een kleine groep zodat je de persoonlijke aandacht en coaching krijgt die je verdient.

Dit event is voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk. Het draait niet om competitie, maar om bewustwording, verbinding en vertrouwen.

De eerstvolgende editie

Na acht succesvolle edities van De Triple Reset én een eerste (pilot) editie van de Duik in Zee, heb ik even een stop omwille van de reden dat ik aan het settelen ben in een nieuw thuis. De volgende editie zal naar verwachting begin 2024 gaan plaatsvinden wederom op de Keizerstraat 40B te Scheveningen.

In een groep van minimaal 3 en maximaal 5 mensen, begeleid ik je naar de Duik in Zee. Het is aan jou om vervolgens te voelen waar jouw grens ligt en te handelen naar wat jouw lichaam nodig heeft. De liefdevolle investering in jezelf bedraagt 59 euro (pilot prijs). Dit is inclusief een warm onderkomen, een journal boekje, thee, goodies en snacks. 

Voel je een JA bij deze workshop? En kies jij groei boven comfort? Stuur me dan gauw een berichtje en ik kom bij je in de lucht zodra de nieuwe data bekend zijn. Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten!

Heb je iemand anders in gedachte aan wie je dit cadeau zou willen geven? Laat het me dan ook vooral weten.

Mocht je nog twijfelen of wat sfeerbeelden van de workshop willen zien, volg mijn Instagram kanaal om up-to-date te blijven en/of stuur mij een DM. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Voor bedrijven

Ook wordt de Duik in Zee ingericht als een bedrijfsuitje en teambuildings activiteit. Ben je benieuwd naar de verdere informatie hieromtrent of wil je een offerte aanvragen. Neem vrijblijvend contact op!

Dit zeiden anderen