Driehoeken staan voor balans. Daar draait het leven naar mijn idee om: terugkeren naar een balans. Waarom drie driehoeken?
Lees hieronder meer over mijn drie pijlers.

Ik merk in mijn werk vanuit de GGZ dat ik het stukje preventie mis en daar graag aan zou willen bijdragen. Ik denk dat voorkomen van klachten/stoornissen beter is dan genezen. Om die reden ben ik Kirsten Coaching & Training begonnen, waarbij ik tools wil toereiken die jou niet (goed) zijn aangeleerd tijdens het opgroeien. We kijken naar hoe jij deze tools kunt gebruiken en integreren in je leven. Ik zou jou graag begeleiden bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt door maatwerk te leveren en veel vragen te stellen. Zo kan ik je helpen naar binnen te kijken/bij de kern te komen in plaats van te focussen op de buitenwereld, de symptomen en/of de situatie waarin je je begeeft. Het antwoord zit namelijk al in jou. We gaan ontdekken wat een gebalanceerd leven voor jou betekent, door jou in je eigen kracht te zetten en jouw behoeftes en waardes te achterhalen.  Missie en visie

Vanuit mijn ervaringen in het verleden (zie over mij) en interesses focus ik mij op de volgende pijlers waar ook een zekere samenhang tussen zit: 

Levensstijl

Vragen met betrekking tot voeding, beweging, stress management en slaap. Als de basis/primaire levensbehoefte klopt en in balans is, dan kunnen we voortbouwen op dat fundament. Heb jij hulp nodig bij het eigen maken van een positieve mindset en gezonde levensstijl die bij jou past? Stapje voor stapje richting een duurzame routine op maat voor jou.  Niet gebaseerd op restricties, maar op leven vanuit liefde voor jezelf.

Zelfbeeld

Een perceptie die wij hebben van onszelf die aan verandering onderhevig is. Zelfinzicht, zelfvertrouwen, zelfwaardering, zelfcompassie, zelfreflectie, identiteit en het ego maken hier allen onderdeel van uit. Iets wat wij niet als vak op school leren, maar wat van cruciaal belang is om te kunnen presteren zonder daarbij een masker te hoeven dragen. Hoe zie jij jezelf? Is dit beeld gelijk aan hoe anderen jou zien? Is dit beeld gerelateerd aan wat anderen van jou verwachten? Wie is de werkelijke jij? Ben jij negatief over jezelf? Raak je van slag bij feedback of een opmerking over jou(w kunnen)? Dat wat we aandacht geven groeit, zo ook een positief zelfbeeld. 

Prestatie

Presteren kunnen we op vele vlakken: sport, werk, studie, gezondheid, een gezin, binnen sociale relaties en liefdesrelaties etcetera. Misschien ken je het gevoel te willen/moeten presteren, of de angst om te falen? Daarnaast kan het zijn dat je moeite hebt alle ballen hoog te houden en op verschillende vlakken te presteren doordat je niet weet hoe je deze moet combineren. Wellicht komt afleiding, gebrek aan focus of motivatie je bekend voor? Ik help je inzicht en praktische skills te vergroten.

Voor wie?

(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Door mijn kennis opgedaan uit (eigen) ervaringen ben ik er in het bijzonder voor modellen, studenten, kinderen van gescheiden ouders, (top)sporters en workaholics. Behoor jij niet tot één van deze groepen, maar wil jij wel aan de slag met levensstijl, zelfbeeld en/of prestatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres (contact). Missie en visie