Driehoeken staan voor balans. Daar draait het leven naar mijn idee om: telkens onderzoeken wat je kunt doen om terug te keren naar een interne balans in een veranderende omgeving.

Ik merk in mijn werk vanuit de GGZ dat ik het stukje preventie mis en daar graag aan zou willen bijdragen. Ik denk dat voorkomen van klachten/stoornissen beter is dan genezen. Daarnaast gun ik het iedereen (zonder medische diagnose) om passende hulp en aandacht te krijgen en psychologische flexibiliteit te waarborgen. Om die redenen ben ik Kirsten Coaching & Training begonnen.

Passende hulp bied ik in de wisselende vorm van overzicht krijgen in die brei aan gedachtes, een luisterend oor bieden, een steunpilaar zijn, kritische noot en liefdevol confronteren. Middels een socratisch dialoog zul je erachter komen dat het antwoord al in jou zat.

Ik zou jou graag begeleiden bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt door maatwerk te leveren en veel vragen te stellen. Zo kan ik je helpen naar binnen te kijken en bij de kern te komen in plaats van te focussen op de buitenwereld, de symptomen en/of de situatie waarin je je begeeft.

Pijn kunnen we niet voorkomen. Wel kunnen we het lijden verminderen. Ik wil graag met je ontdekken wat een gebalanceerd leven voor jou betekent, door jou in je eigen kracht te zetten (sterker in je schoenen) en je behoeftes en waardes te achterhalen. Ook kan ik waar nodig tools toereiken en je helpen deze te integreren in je leven. Dit alles om meer uit het leven te halen. Missie en visie

Vanuit mijn ervaringen in het verleden (zie over mij) en interesses focus ik mij op (jong)volwassenen vanaf 16 jaar. Door mijn kennis opgedaan uit (eigen) ervaringen ben ik er in het bijzonder voor modellen, studenten, young professionals, kinderen van gescheiden ouders, (top)sporters en workaholics. Behoor jij niet tot één van deze groepen, maar wil jij wel aan de slag met actuele levensvragen? Laten we kijken of er een klik is (contact).Missie en visie