Achtergrond: Van weerbaarheid naar vrijheid

We kunnen wel stellen dat we in een uitdagende tijd leven. Door de prestatiemaatschappij, de technologische ontwikkelingen en momenteel door COVID-19. Vooral door de snelle veranderingen in de maatschappij. We worden geconfronteerd met onzekerheden, angst en het gebrek aan controle. Maar ook met ons onvermogen om met deze omstandigheden om te gaan. Meer dan ooit worden we op onszelf geworpen omdat de wereld zoals we die kennen geen houvast meer biedt. Unbreakable academy

Dit heeft een directe invloed op onze persoonlijke situatie. Op het gezin, ons werk, opleiding of ons bedrijf. De balans bewaren en overeind blijven wordt steeds lastiger. Dit blijkt ook uit de cijfers:

 1. Meer dan 1,3 miljoen mensen hebben last van burn out klachten. -Factsheet TNO 2019-
 2. 74% van de jongeren tot 34 jaar lijden mentaal onder de huidige crisis. -Onderzoek EenVandaag-
 3. 35% van het werkgerelateerde verzuim had te maken met werkstress. -Factsheet TNO 2019-
 4. Meer dan 1 miljoen Nederlanders gebruiken antidepressiva. -Stichting Farmaceutische Kengetallen (SFK)-
 5. Volgens het CBS is het ziekteverzuim hoger dan ooit. 
 6. Het verzuim van een medewerker kost een organisatie gemiddeld €45.000,- per medewerker (CBS).

De ervaringen en lessen van de Special Forces heeft Unbreakable Academy vertaald naar praktische lessen, handvatten, inzichten en uitdagingen om je zo sterk en weerbaar mogelijk te maken. Dit hebben zij vormgegeven in online modules, een community en fysieke trainingen.

De modules zijn niet alleen ontwikkeld om tot topprestaties te komen. Het is eenvoudig om onder de ideale omstandigheden raak te schieten in het leven. Juist onder de moeilijkste omstandigheden is het de kunst om te presteren. Daar is weerbaarheid voor nodig.

Uit die weerbaarheid ontstaat ruimte tot persoonlijke groei. Door obstakels te overwinnen zorg je ervoor dat je nog sterker en weerbaarder wordt. Je laat je niet leiden door externe factoren maar je leidt jezelf en jouw omgeving vanuit innerlijke kracht. Dan ontstaat verbinding met je omgeving. Uit die verbinding creëren we samen vrijheid. 

Samen maken we Nederland weerbaarder. 

De kennis die Unbreakable Academy biedt, wordt ondersteund met wetenschappelijk bewezen inzichten en technieken uit de sport- en prestatiepsychologie. Als geen ander weten wij dat de juiste omgeving nodig is om sterker in het leven te staan. Samen werk je aan je groei en aan je weerbaarheid. 

Ik sta volledig achter de werkwijze en interventievormen van Unbreakable Academy. Om die reden vertel ik met trots dat ik mij heb mogen aansluiten als één van de eerste partners. Ik draag graag bij aan het vergroten van zowel de psychologische als fysieke weerbaarheid van Nederland. Alle drie mijn pijlers (levensstijl, zelfbeeld en prestatie) sluiten aan bij wat Unbreakable Academy biedt. Als partner mag ik exclusieve korting aanbieden voor zowel de online modules en toegang tot de community Team Unbreakable, als de fysieke trainingen. Daarnaast coach ik jou graag door de modules en fysieke trainingen heen.

1. Online: Team Unbreakable

Wat krijg je als lid van Team Unbreakable?

 • Toegang tot meer dan 10 online modules om je weerbaarheid te ontwikkelen en te vergroten. Voorbeelden van modules zijn onder meer gerelateerd aan thema’s zoals zelfvertrouwen, prestatiemanagement en fysieke weerbaarheid.
 • Zowel fysiek als mentaal in balans met iedere dinsdag een speciale yoga sessie ontwikkeld door Navy SEALs.
 • Iedere woensdag een uitdagende workout onder leiding van de best getrainde militairen van de Special Forces.
 • Iedere donderdag een masterclass op het gebied van (persoonlijk) leiderschap.
 • De beste community van Nederland. Een team van gelijkgestemden. Omring jezelf met mensen die je inspireren, uitdagen en ondersteunen om de beste en sterkste versie van jezelf te worden.

Wil jij dit ervaren? Dat begrijp ik volledig. Word nu nog lid van Team Unbreakable door een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten voor maar 23,97 euro (in plaats van het reguliere tarief van 29 euro). Geen geld als je nagaat dat elke module een waarde heeft van 79 euro. Ga naar de volgende link en vul mijn kortingscode in: Kirsten002.

2. Fysieke trainingen

De individuele trainingen van Unbreakable Academy zijn niet voor iedereen weggelegd. We willen allemaal sterker en weerbaarder in het leven staan, maar niet iedereen is bereid daar voor te vechten. Weerbaarheid en innerlijke kracht ontstaan door jezelf open te stellen en door angsten te overwinnen. Het vraagt moed om eerlijk te zijn naar jezelf. Om in te zien dat je meer in je mars hebt dan je nu laat zien. Niet iedereen durft de uitdaging aan te gaan om die grenzen te verkennen. Om de muur van angst te overwinnen en zichzelf open te stellen voor groei. 

Je bent niet zonder reden op mijn website beland. De deur staat op een kier naar persoonlijke groei. Het is aan jou om die kans te pakken!

 • Voel je dat je veel meer kunt dan je nu laat zien?
 • Wil je sterker in het leven staan als leider of als professional? 
 • Zoek je een unieke ervaring om jouw innerlijke kracht en weerbaarheid een boost te geven?
 • Wil jezelf een keer testen om te kijken waar je staat? 
 • En wil je op een veilige en inspirerende manier jouw grenzen verleggen?

Laat ons je helpen! Samen ontdekken we jouw weerbaarheid en vinden je innerlijke kracht.  

Denk je dat je (nog) niet sterk of weerbaar genoeg bent voor deze trainingen? Zelfs de best getrainde Special Forces begonnen ooit als onzekere en ongetrainde militairen. De enige grens zit in je hoofd. Laat je niet beperken, investeer in jezelf en begin nu. Dan heb je de moeilijkste stap genomen.

Vind jij herkenning in bovenstaande beschrijving? Wacht niet langer en ga dit avontuur aan. Op de fysieke trainingen mag ik je 5% korting geven! Dit zijn trainingen met een prijs tussen de 79-1250 euro, met een duur tussen de 2 uur en meer dan 72 uur. Deze trainingen zijn ontworpen door ervaren Special Forces ex-mariniers. Ga naar de volgende link, kies een training en vul mijn kortingscode in: Kirsten001.

3. Gratis e-book!

Wil je je alvast inlezen in manieren om jouw weerbaarheid te vergroten? Unbreakable Academy heeft een gratis E-book gemaakt: 25 superkrachten voor meer weerbaarheid. Met 25 praktische inzichten en tips leer je de fundamenten voor een weerbaar leven toe te passen en je minder futloos te voelen. Geschreven door de oprichter van Unbreakable Academy Sander Aarts (Special Forces, auteur) en Rutger de Groot (toegepast psycholoog en mental coach). De combinatie tussen de ervaringen uit de Special Forces en de wetenschappelijk bewezen inzichten en technieken geven jou een unieke kans om je weerbaarheid een boost te geven. Voorkom dat stress en spanning je leven domineren en download dit gratis e-book. Hierin leer je over de fundamenten van weerbaarheid, omgaan met stress en spanning, verbeteren van prestaties en omgaan met afleiders.