Coaching Tarieven

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking van drie kwartier. Tarieven

  • Regulier tarief: 89 euro incl. BTW (een sessie van een uur).
  • Pakket (5 sessies van ieder een uur): 385 euro incl. BTW.

Wil je dat ik naar een natuurrijke wandel-locatie bij jou in de buurt of bij jou thuis kom? Dat kan! Voor reistijden langer dan 45 minuten retour, reken ik 17,50 euro per uur excl. BTW. Reiskosten: 0,19 euro per km excl. BTW.

In-house groepstraining

Op aanvraag. Trainingen zijn op maat gemaakt. Klik hier voor voorbeeld thema’s.

Runningtherapie

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking van drie kwartier. Bij interesse gevolgd door een traject van 12 weken: 24 trainingen van een uur of 12 trainingen van een uur (mits je hiernaast nog minstens één keer zelf traint met behulp van een trainingsschema).

Particulier:

  • Individueel: 75 euro per sessie incl. BTW.
  • Groep (2-4 deelnemers): 55 euro per persoon per sessie bij 2 deelnemers, 45 euro per persoon per sessie bij 3 deelnemers en 35 euro per persoon per sessie bij 4 deelnemers. De deelnemers geven zich als groep op. Mocht je geen groep hebben, laat het me vooral weten, dan zet ik je op de interesselijst.

Kosten voor een bedrijf zijn op aanvraag.

Combi coaching + runningtherapie

Kosteloze en vrijblijvende kennismaking van drie kwartier. Bij interesse gevolgd door een traject van 12 weken: 12 coaching sessies van een uur en 12 runningtherapie trainingen van een uur.

  • Beide individueel: weekprijs 145 euro incl. BTW.
  • Individuele coaching + runningtherapie in de groep: weekprijs 75 euro incl. BTW plus de kosten die hierboven vermeld zijn bij runningtherapie in een groep.
Vergoeding en aftrekpost

Een mogelijkheid die vaak wordt gebruikt is je werkgever vragen om vergoeding of bijdrage aan de kosten van coaching. Veel bedrijven kennen hun personeel een jaarlijks opleidingsbudget toe voor persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever is er namelijk bij gebaat dat jij goed in je vel zit en je werk kunt blijven doen.

Ben je (deels) arbeidsongeschikt? Dan is je werkgever of bedrijfsarts mogelijk bereid om de kosten van de Runningtherapie te vergoeden. Werk je nog wel maar heb je stress-gerelateerde klachten? Informeer dan of je preventief de Runningtherapie mag volgen.

Je kunt de kosten van de Runningtherapie als aftrekpost opvoeren. Dit kan onder de noemer ‘coachen/ persoonlijke ontwikkeling’.