Coach in Den Haag, running therapeut & groepstrainer

Op zoek naar een coach in Den Haag, running therapeut en/of groepstrainer? Bij mij kun je terecht voor verschillende coaching mogelijkheden. Zo kan ik bij jou thuis komen of we kunnen de coaching laten verlopen via videobellen. Wil je liever de natuur in? Dat is zeker mogelijk want ik ben ook wandelcoach. Ik heb altijd geweten dat mijn passie ligt bij het coachen en trainen van mensen om meer uit hun leven te halen. Hierbij ligt de focus vaak op persoonlijke of professionele ontwikkeling, prestatie en leefstijl. Deze drie thema’s kwamen vaak terug in mijn leven als voormalig model, student en kind van gescheiden ouders. Naast de kennis die ik heb opgedaan uit mijn studie gebruik ik de kennis uit mijn eigen levenservaringen in mijn werk als coach in Den Haag. Neem contact op als je meer wilt weten over mijn diensten. Schroom niet om je vragen te stellen. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Coach den haag

Als coach in Den Haag reik ik je praktische tools aan

Als coach in Den Haag begeleid ik jou bij het opdoen van zelfkennis en het leren van tools die je tijdens het opgroeien hebt gemist. Daarbij maak ik gebruik van cliëntgerichte technieken door simpelweg veel vragen te stellen en jou acceptatietechnieken aan te leren waardoor je leert om te staan voor wie je bent. Hierdoor kan ik je helpen om naar binnen te kijken en te komen tot de kern in plaats van te focussen op de buitenwereld en de situatie waarin je jezelf bevindt. Het antwoord zit namelijk al in jou! Wil je samen met mij ontdekken wat een evenwichtig leven voor jou betekent? Neem contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Visie en missie van mij als coach in Den Haag

Wat maakt mijn werkwijze als coach in Den Haag uniek? Naast mijn werk in de GGZ ben ik mijn eigen coaching praktijk gestart om bij te dragen aan de preventie van psychische problemen. Mijn visie is dat voorkomen van klachten/stoornissen beter is dan genezen. Aan de hand van jouw behoefte aan hulp zal ik bekijken hoe ik jou daar, doormiddel van coaching, mee kan ondersteunen.
Mijn stijl kenmerkt zich door openheid, positivisme, onvooringenomen, authenticiteit, aanpakken en enthousiasme. Bij mij als life coach in Den Haag vind je de kennis van een psycholoog en de verbondenheid van een naaste. Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Neem contact op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.