Als wandelcoach breng ik jou dichter bij jouw innerlijk kompas

Wil je meer leven in het hier en nu? Wil je gecoacht worden in de natuur? Als wandelcoach breng ik jou dichter bij jouw innerlijk kompas. Tijdens de wandeling zal ik oprecht luisteren en veel vragen stellen. Verder kan ik wandelcoaching het beste omschrijven aan de hand van een aantal termen, namelijk: mindfull (in het hier en nu), ontspanning en rust ervaren, verheldering, buiten in de natuur zijn en leren van je diepste wensen. Ook leer je tijdens wandelcoaching te vertragen, laat je je gedachtes stromen en doe je nieuwe inzichten op door het zijn in de natuur. Daarnaast staat compassievolle (zelf)reflectie centraal en het ‘zijn’ in plaats van alleen maar ‘doen’. Meer weten over mijn werkwijze als wandelcoach? Neem gerust contact op en stel je vragen!

Wandelcoach

Gecombineerd traject van wandelcoach en lifecoach in Den Haag

Naast wandelcoach ben ik ook werkzaam als life coach in Den Haag. Wil je verschillende coaching vormen met elkaar combineren? Dat is zeker mogelijk! Wandelen is niet altijd de geschiktste vorm van coaching, bijvoorbeeld als je bepaalde vaardigheden gaat oefenen op papier. Daarom is het ook mogelijk om de wandelcoaching sessie te verlengen met een life coaching sessie. Aan de hand van het doel van de sessie en jouw behoeftes bekijken we welke vorm per sessie het meest passend is. Daarnaast gaat coaching ook goed samen met running therapie. Wil je meer weten over deze combinatie? Vul het contactformulier en ik kom bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

Investeren in jezelf via coaching sessies van wandelcoach

Via coaching sessies bij mij als wandelcoach in Den Haag zul je op een laagdrempelige manier in contact komen met jezelf. Je hoeft het niet alleen te doen! Ik zal jou begeleiden door écht te luisteren, de juiste vragen te stellen verschillende perspectieven te bieden. Het hoger gelegen doel is inzicht krijgen in jezelf om je persoonlijk te ontwikkelen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor een traject bij mij als wandelcoach. Wil je eerst meer weten over mijn diensten? Schroom niet om contact op te nemen.