Unieke werkwijze van life coach in Den Haag

Mogelijk heb je al websites van meerdere life coaches in Den Haag bezocht? Weet je niet voor welke life coach je wilt gaan? Ik geloof erin dat elke coach jou tools kan bijbrengen maar een klik heb je niet met iedereen. Dit is de reden waarom ik jou als life coach in Den Haag een kosteloze en vrijblijvende kennismaking aanbied. Ik wil jou graag leren kennen en ik zal ook meer over mezelf vertellen. Hierdoor kan jij beslissen of er een match is. In mijn coaching focus ik voornamelijk op de drie pijlers: levensstijl, zelfbeeld en prestatie. Heb je hulp nodig bij het eigen maken van een gezonde levensstijl die bij jou past? Dan kan ik jou ondersteunen bij het maken van een nieuwe en duurzame op maat gemaakte routine. Wil je meer weten over mijn werkwijze als life coach in Den Haag? Neem contact op!

Lifecoach Den Haag

Ondersteuning op het gebied van zelfbeeld bij life coach in Den Haag

Hoe zie jij jezelf? Ben jij negatief over jezelf? Raak je van slag bij feedback of een opmerking over jouw prestatie. Vergelijken is iets dat vaak gewoon gebeurt. Als life coach in Den Haag wil ik jou meegeven dat je jouw binnenkant nooit moet vergelijken met de buitenkant van een ander. Hoe jij je van binnen voelt is niet te vergelijken met hoe de ander overkomt. Want hoe dat overkomt hoeft niet te zijn hoe diegene zijn binnenkant is. Laat je niet teveel wijs maken. Je bent mooi zoals je bent, voldoende zoals je bent. Dat wat we aandacht geven groeit, zo ook een positief zelfbeeld. Wil je daar samen met mij aan werken? Als life coach in Den Haag coach ik je daar graag bij. Neem contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Presteren kun je leren bij life coach in Den Haag

Heb je het gevoel te willen of moeten presteren? In mijn werk als life coach in Den Haag zie ik dat veel mensen de druk voelen om te presteren op alle vlakken van sport, werk, gezondheid tot en met relaties. Het kan dan erg lastig zijn om alle ballen hoog te houden en op alle verschillende vlakken te presteren. Door middel van coaching kan ik je tools aanreiken zodat je al deze vlakken met elkaar kunt combineren zonder jezelf te verliezen. Naast life coach in Den Haag ben ik ook wandelcoach. Wil je bespreken of deze manier van coaching bij jou past? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.